Wat heb ik gedaan?


Archief

Blixembosch Buiten • Abri Blixembosch Buiten • Beurspresentatie

Blixembosch Buiten


Opdrachtgever:
Blixembosch Buiten v.o.f. • BPD en Hurks Vastgoedontwikkeling

Werk:
abri, advies, art direction, beurspresentatie, bouwhekdoek, content, print, projectbord, vastgoedpromotie, website

Link:


Blixembosch Buiten • Omschrijving
Omschrijving

Blixembosch Buiten is een nieuwe levendige buurt in Eindhoven. Tijdens mijn dienstverband bij Verse Verf Communicatie heb ik voor dit interessante nieuwbouwproject mogen meedenken over de communicatie naar de diverse doelgroepen en het gebruik van de projecthuisstijl.

Daarnaast heb ik diverse uitingen verzorgd, zoals de beurspresentatie voor de Nieuwbouwbeurs Eindhoven, bestaande uit een achterwand en een flyer. Ook het ontwerp voor de abri-campagne en de promotie op locatie middels bouwhekdoeken en projectborden is van mijn hand. Tevens heb ik de interactieve situatietekeningen op de projectwebsite vervaardigd.

De gedachte

De uitingen van Blixembosch Buiten zijn allemaal heel herkenbaar opgezet in de projecthuisstijl. De originele huisstijlkleur blauw wordt nog altijd gebruikt, maar hiernaast is een frisse kleur groen toegevoegd om het groene karakter van het nieuwbouwplan te benadrukken. In de vlakverdeling komt de ronde vorm, tevens een onderdeel van de originele huisstijl, altijd op een subtiele manier terug. Deze vorm breekt als het ware de strakke vlakken en laat de informatie die hierin verwerkt staat extra in het oog springen. Bij de outdoor uitingen wordt de hoeveelheid informatie daarbij zo kort en bondig mogelijk gepresenteerd; deze uitingen zijn echt bedoeld om mensen naar de website te leiden.

Woord van de opdrachtgever

"Kelly heeft de reeds ontwikkelde huisstijl verder aangescherpt en deze consistenter gemaakt. Vormgevingstechnisch verstaat ze haar vak. Ik was het niet eens met elk ontwerpvoorstel, maar in samenspraak kwamen we daar altijd wel uit, ze staat dus open voor feedback vanuit de opdrachtgever."

Saskia Schreurs-Reijnen • Verkoopcoördinator • BPD

Sluit venster
Blixembosch Buiten • Afbeeldingen


Ganzeveste • Logo Ganzeveste • Campagnebeeld

Ganzeveste


Opdrachtgever:

Werk:
advertentie, advies, art direction, brochure, content, ontwerp, opmaak, projectbegeleiding, projectbord, vastgoedpromotie, website

Link:


Ganzeveste • Omschrijving
Omschrijving

Ganzeveste is een heerlijke plek om te wonen in de groene wijk Noordhoek te Goes. Tijdens mijn dienstverband bij Verse Verf Communicatie heb ik dit project mogen begeleiden. Naast advies over de opzet en inhoud van de brochure, heb ik het ontwerp vervaardigd van de brochure, de advertentie en het projectbord en heb ik de art direction gevoerd over de verdere opmaak.

Daarnaast heb ik namens KO Design de website van content mogen voorzien.

De gedachte

In het nieuwbouwproject Ganzeveste heeft de koper ontzettend veel keuzevrijheid. De naam Ganzeveste doet mij daarnaast denken aan het spel Ganzenbord. Zodoende ging mijn gedachte al snel naar een spel- of puzzelconcept. Om dit uit te beelden heb ik gekozen om de projecthuisstijl op te zetten in de vorm van een puzzel, waarbij mensen als het ware zelf de stukjes die zij zoeken in een woning aaneen kunnen schakelen. De slogan 'aan zet aan wonen' past goed bij het thema, en geeft nogmaals de keuzevrijheid aan.

Woord van de opdrachtgever

"Ik heb Kelly leren kennen als een zeer gedreven conceptontwikkelaar. Voor ons heeft zij naar volle tevredenheid meerdere projecten van een concept, huisstijl en website voorzien, waarbij zij altijd het gevoel van het project weet te 'vangen'. Kelly is prettig in de omgang en altijd bereid om zaken snel op te pakken. Daarbij is ze ook niet bang om de opdrachtgever op zijn of haar verantwoordelijkheid te wijzen om zo de vaak strakke tijdstrajecten toch op tijd af te kunnen ronden."

Stefan den Dekker • Projectmanager • Marsaki

Sluit venster
Ganzeveste • Afbeeldingen


Moers Midden • Advertentie Moers Midden • Campagnebeeld

Moers Midden deel 2


Opdrachtgever:

Werk:
advertentie, advies, content, ontwerp, opmaak, print, social media, vastgoedpromotie, website

Link:


Moers Midden • Omschrijving
Omschrijving

Midden in het centrum van het gezellige Moergestel realiseert Woonwijze nieuwbouwproject Moers Midden. Na het succesvolle eerste deel zijn nu de voorbereidingen van deel 2 in volle gang. Voor de promotie hiervan heeft KO Design een advertentiecampagne mogen verzorgen, zowel in print als online via Facebook. Daarnaast is de website aangepast waarbij de mogelijkheden van Moers Midden deel 2 onder de aandacht worden gebracht.

De gedachte

Ten tijde van mijn dienstverband bij Verse Verf Communicatie heb ik de huisstijl van Moers Midden opgezet. De naam is ontstaan uit een verbastering van de plaatsnaam Moergestel en het woord 'midden' om de centrale ligging van het plan te benadrukken. Moers Midden bevat daarbij een mooie alliteratie en is zo een lekker pakkende naam. Het project wordt gerealiseerd op de locatie van een voormalige schoenenfabriek, dit gegeven is inspiratie geweest voor onder andere het logo, dat doet denken aan een label van een schoenenmerk. De slogan 'Moergestel ten voeten uit' versterkt dit thema. Omdat het eerste deel van Moers Midden een goede indruk heeft gemaakt in Moergestel en omgeving is besloten voor deel 2 de huisstijl voort te zetten.

Woord van de opdrachtgever

"Woonwijze werkt inmiddels al bijna 3 jaar zeer goed samen met Kelly Oosten. Eerst via Jan Lieuwma Vastoed Promotie, daarna met Verse Verf en sinds kort met haar nieuw opgezette bedrijf KO Design. Kelly heeft ons iedere keer weer weten te verbazen door haar snelle en correcte beantwoording van vragen en handelen wanneer het haar gevraagd wordt. Hoewel ze het uiteraard altijd erg druk heeft geeft ze je altijd het gevoel dat je de enige bent. Deze fijne samenwerking heeft ervoor gezorgd dat Woonwijze Kelly in haar nieuwe avontuur met KO Design heeft gevolgd en ook toekomstige communicatievraagstukken aan Kelly voor te leggen."

Robert-Jan van Gerven • Projectontwikkelaar • Woonwijze

Sluit venster
Moers Midden • Afbeeldingen


Passie voor Vis • Logo Eel'licious Passie voor Vis • Campagnebeeld Eel'licious

Passie voor Vis en Eel'licious


Opdrachtgever:

Werk:
advies, concept, content, logo, nieuwsbrief, ontwerp, opmaak, presentatie, verpakking, webdesign, website

Link:


Passie voor Vis • Omschrijving
Omschrijving

Passie voor Vis is een prachtig bedrijf gevestigd in Sevenum. Het bestaat uit een palingkwekerij, een palingrokerij, een winkel en een restaurant. Voor het Passie voor Vis heeft KO Design de website www.passievoorvis.nl mogen ontwerpen en realiseren. Daarnaast verzorgt KO Design met enige regelmaat de nieuwsbrieven om geïnteresseerden op de hoogte te houden van actualiteiten en aanbiedingen.

Passie voor Vis heeft het smakelijke product Eel'licious ontwikkeld en stond daarmee in de finale van ‘De Smaak van Nederland’. De presentatie voor deelname aan de wedstrijd is door KO Design ontwikkeld en bestond onder andere uit de naamgeving, het ontwerp van het logo en de verpakking en de opzet van een slideshow.

De gedachte

De mensen achter Passie voor Vis stralen ontzettend veel passie en plezier uit. Dit is wat ik ook graag in alle uitingen terug wilde laten komen. Door mooie fotografie van de mensen, de vissen en de producten te combineren met een strakke vormgeving en warme kleuren wordt een gevoel van authenticiteit bereikt. Passie voor Vis heeft niet alleen een passie, maar brengt het ook echt over!

Sluit venster
Passie voor Vis • Afbeeldingen


Plan Meterik • Campagnebeeld Plan Meterik • Projectbord

Plan Meterik


Opdrachtgever:

Werk:
advertentie, drukwerk, omslagmap, ontwerp, opmaak, projectbord, tekeningen, vastgoedpromotie

Link:


Plan Meterik • Omschrijving
Omschrijving

Janssen de Jong Projectontwikkeling B.V. ontwikkelt en realiseert het nieuwbouwproject Plan Meterik in het gelijknamige plaatsje. De tweede fase van dit project omvat 4 comfortabele eengezinswoningen en 4 karakteristieke twee-onder-een-kapwoningen, waarvoor KO Design een informatieve omslagmap heeft vervaardigd. Daarnaast heeft KO Design het ontwerp voor een advertentie en een projectbord verzorgd, waarmee geïnteresseerden worden uitgenodigd een kijkje te nemen op de website of een bezoek te brengen aan de makelaar voor meer informatie.

De gedachte

Plan Meterik is gelegen aan de rand van het dorp Meterik en is omgeven door groen. De woningen uit de tweede fase zijn vooral interessant voor startende stellen en gezinnen. Met deze gegevens in het achterhoofd heb ik gekozen voor een frisse, groene uitstraling, die tevens mooi aansluit op het projectlogo dat reeds voorhanden was. De lay-out van de uitingen is strak, zodat de informatie helder gepresenteerd kan worden. Het groen komt vooral terug in de voor de doelgroep aansprekende fotografie en wordt aangevuld met wit en een frisse lichtblauwe tint voor de vlakverdeling. Door de strakke witte vlakken met tekst over de fotografie te plaatsen wordt toch een speels effect gecreëerd.

Sluit venster
Plan Meterik • Afbeeldingen


Praktijk voor Optimaal Welzijn • Logo Praktijk voor Optimaal Welzijn • Campagnebeeld

Praktijk voor Optimaal Welzijn


Opdrachtgever:

Werk:
advies, art direction, briefpapier, content, envelop, flyer, huisstijl, ontwerp, opmaak, print, tekst, visit, webdesign, website

Link:


Praktijk voor Optimaal Welzijn • Omschrijving
Omschrijving

PvOW praktijk voor optimaal welzijn is er op gericht om de mens in zijn totaliteit te begeleiden. Ten tijde van mijn dienstverband bij Verse Verf Communicatie heb ik de art direction gedaan voor de huisstijl van PvOW, bestaande uit het logo, het visitekaartje, het briefpapier en de envelop. Daarnaast heb ik de opmaak en tekstredactie verzorgd voor een informatieve flyer en heb ik de website ontworpen en gerealiseerd.

De gedachte

PvOW biedt mensen een complete aanpak om een zo gezond mogelijk lichaam te krijgen en daarbij emotioneel in balans te komen. Om alle disciplines en de complexiteit van de mens uit te beelden, is in het logo gekozen voor een opzet met vele lijnen die samen een bloem vormen. De huisstijl is helder van opzet, met natuurlijke kleuren en vriendelijke typografie. Door mooie fotografie en duidelijke iconen worden de verschillende disciplines van PvOW uitgebeeld.

Woord van de opdrachtgever

"Kelly, voor PvOW heb je fantastisch werk geleverd! Geweldig hoe je mijn bedrijf in aansprekende beelden hebt weten te vertalen en de promotie hebt neergezet. Ik ben ook zeer tevreden met jouw vlotte service, pro-actief denken en goede communicatie. Het is een plezier om met jou samen te werken!"

Ingrid Graff • Orthomoleculair therapeut • Praktijk voor Optimaal Welzijn

Sluit venster
Praktijk voor Optimaal Welzijn • Afbeeldingen


Remijn planologie en ontwikkeling • Huisstijl Remijn planologie en ontwikkeling • Campagnebeeld

Remijn planologie en ontwikkeling


Opdrachtgever:

Werk:
advies, briefpapier, content, envelop, huisstijl, ontwerp, opmaak, print, visit, webdesign, website

Link:


Remijn planologie en ontwikkeling • Omschrijving
Omschrijving

Remijn planologie en ontwikkeling is gespecialiseerd in planologische en vastgoedontwikkelingstrajecten. Tijdens mijn dienstverband bij Verse Verf Communicatie heb ik de huisstijl hiervoor mogen verzorgen, bestaande uit een logo, visitekaartje, briefpapier en envelop. Tevens heb ik de website ontworpen en gerealiseerd.

De gedachte

Planologie is een veelomvattende term waarin verschillende disciplines samenkomen, zoals ruimtelijke ordening en stedenbouw. In dit vak gaat het erom deze disciplines te vertalen naar alle betrokken partijen en deze met elkaar te verbinden. Het beeldmerk van Remijn planologie en ontwikkeling straalt deze verbinding uit. De initialen van de bedrijfsnaam zijn op gestileerde wijze weergegeven en maken samen een speelse vorm. Gecombineerd met een strakke letter voor het woordmerk is het een sterk logo geworden, dat past bij de opdrachtgever.

Woord van de opdrachtgever

"Ik heb bewust voor Kelly gekozen voor de vormgeving van mijn logo, huisstijl en website. Met veel vertrouwen heb ik haar een carte blanche gegeven om met een ontwerp te komen en ze heeft het dubbel en dwars waargemaakt. Ik ben erg blij met de uitstraling en vormgeving en heb al veel complimenten mogen ontvangen, zowel over de “look en feel” als over het feit dat de stijl heel goed bij mij past en weergeeft wie ik ben."

Angelique Remijn • Remijn planologie en ontwikkeling

Sluit venster
Remijn planologie en ontwikkeling • Afbeeldingen


Reuvers Bouw en Ontwikkeling • Projectbord Reuvers Bouw en Ontwikkeling • Kerstkaart

Reuvers Bouw en Ontwikkeling


Opdrachtgever:

Werk:
advertentie, advies, content, huisstijl, kaart, ontwerp, opmaak, projectbord, tekst, vastgoedpromotie, webdesign, website

Link:


Reuvers Bouw en Ontwikkeling • Omschrijving
Omschrijving

Reuvers Bouw en Ontwikkeling is een solide familiebedrijf , met een groot aantal bouw- en ontwikkelingsprojecten op haar naam. Tijdens mijn dienstverband bij Verse Verf Communicatie heb ik de communicatie voor een aantal van deze projecten mogen verzorgen.

Daarnaast heb ik met veel plezier gewerkt aan de corporate communicatie van Reuvers Bouw en Ontwikkeling. Een belangrijk onderdeel hiervan is de online media, waar ik samen met Verse Verf Webplus een Cloud-oplossing voor heb opgezet, waarmee Reuvers Bouw en Ontwikkeling zich online optimaal kan presenteren. Naast het ontwerp en het meedenken met de techniek, heb ik de content voor de website mogen verzorgen.

Meer weten over de Cloud-oplossing? Neem eens een kijkje op www.verseverf.com/Webplus

De gedachte

Reuvers Bouw en Ontwikkeling is een hele gedegen onderneming met een team van echte vakmensen. De kwaliteit en betrouwbaarheid die tot uiting komt in de manier van werken en in de resultaten van het bedrijf zijn vertaald naar een huisstijl. Hierin worden rustige, ingetogen kleuren gecombineerd met een heldere vlakverdeling. Deze huisstijl wordt heel consequent doorgevoerd in alle uitingen van het bedrijf, zodat er herkenbaarheid en versterking ontstaat.

Woord van de opdrachtgever

"In Kelly hebben wij de juiste persoon gevonden die voor Reuvers Bouw en Ontwikkeling de vertrouwenspersoon is om al onze communicatie naar buiten toe te regelen. Een no-nonsense mentaliteit die geheel bij de onze aansluit. Direct de juiste ideeën en uitwerkingen op tafel. Snel en goed. Betrouwbaar, betaalbaar. Een blijk van waardering dat samenwerken met een reclamebureau ook leuk en prettig kan zijn. Wij kunnen al onze vraagstukken kwijt binnen een bureau; ook dat is effectiviteit ten top. Een verlengstuk van onze eigen organisatie kortom."

Ron Beerens • Projectontwikkelaar • Reuvers Bouw en Ontwikkeling

Sluit venster
Reuvers Bouw en Ontwikkeling • Afbeeldingen


SocialSalon • Logo SocialSalon • Campagnebeeld

SocialSalon


Opdrachtgever:

Werk:
huisstijl, ontwerp, opmaak, voucher

Link:


SocialSalon • Omschrijving
Omschrijving

SocialSalon is een wellness-zorgsalon voor eenzame, maar ook dementerende bejaarden. Een prachtig initiatief, waarvoor ik tijdens mijn dienstverband bij Verse Verf Communicatie de huisstijl heb mogen ontwerpen. Naast het logo, kleur- en typografievoorstel heb ik tevens de opmaak verzorgd voor een zogenaamde verwenbon.

De gedachte

SocialSalon is zoveel meer dan alleen maar een kapper voor oude mensen. Het is een plek waar ouderen met hun mantelzorger, zoon, dochter of buur samenkomen en zich heerlijk laten verwennen onder het genot van een kop koffie, lekkernijen, fijne muziek en goede lectuur. De combinatie van knippen, koffie en kletsen heb ik in het beeldmerk proberen te verwerken door een schaar met een lepeltje te combineren. Dit beeldmerk - geplaatst op een vintage label - vormt samen met het woordmerk in een bijpassend lettertype, een eigenzinnig logo.

Sluit venster
SocialSalon • Afbeeldingen


Eigen werk • Poster Eigen werk • Geboortekaart

Eigen werk


Werk:
fotoboek, geboortekaart, gelegenheidskaart, muursticker, ontwerp, opmaak, poster, verjaardagskaart


Eigen werk • Omschrijving
Omschrijving

Voor speciale gelegenheden maak ik graag mooie grafische producties. Denk bijvoorbeeld aan geboortekaartjes, verjaardagskaarten, trouwkaarten, fotoalbums, posters of muurstickers voor in huis. Bij dergelijke gelegenheden is het extra belangrijk om een persoonlijke noot te verwerken, en dat vind ik ook zo leuk aan dit werk!

De gedachte

Voor de eerste verjaardag van onze dochter Lynn heb ik een uniek aandenken gemaakt van hoe zij zich in haar eerste levensjaar heeft ontwikkeld. Leuk als uitnodigingskaart maar ook als poster of op canvas! Uiteraard heb ik ook het geboortekaartje voor Lynn gemaakt; een kaartje dat helemaal bij ons past, rustig maar toch speels. In een mooie envelop en met gepersonaliseerd etiket en postzegel een bijzondere aankondiging! De stijl van het geboortekaartje heb ik ook gebruikt in het geboortealbum en het lettertype is tevens toegepast in de muursticker op de babykamer.

Sluit venster
Eigen werk • Afbeeldingen

Recent werk


Klik hier om mijn recente werk te bekijken.

Op de hoogte


Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van mijn laatste werk? Volg KO Design of meld je aan voor de KO Design Update!
KO Design • Naar de homepagina KO Design • Contact KO Design • Sitemap KO Design • Disclaimer